קונדיטוריה – גמלאים

ציבור

ציבור מגיל 60

מטרה

לאפשר למשתתפים לרכוש טכניקות מקצועיות בסיסיות ולפתח, כמו מקצוען, קלאסיקות של הקונדיטוריה צרפתיות.

השפים

קלוד בנסימון

פרופסור בכיר

ג'וליאן פרז

פרופסור לקונדיטוריה

התוכנית

  • ארגון עמדת העבודה בהתאם לכללי ההיגיינה והבטיחות
  • להכיר את המינוח של הקונדיטוריה הצרפתית
  • להסתגל לסביבה המקצועית החדשה שלך: עבודת עם מוצרים, שימוש בציוד של קונדיטוריה
  • לרכוש טכניקות מקצועיות: זילוף, גלסאז', הכנת בצקים שונים, קרמים ושליטה על האפיה
  • הכנת מאפים צרפתים מסורתיים: פיתוויארס, סנט הונורה, פריז-ברסט, אקלאירים שוקולד, עוגת פרזייה, מקרונים …
  • מבוא לטכניקות אפייה: קרואסון, פה או שוקולה, בריוש
  • גילוי טכניקות קישוט: להבליט את התוצרים שלך

מידע והרשמה